Bestelauto

Bestelauto verzekeren en besparen? Zakelijke autoverzekering!

Als ZZP’er kunt u uw bestelauto in alle vormen en maten laten afleveren. Hierdoor is iedere bestelauto uniek. Deze unieke bestelauto zal ook een verzekering nodig hebben. Wij bieden een speciale bestelautoverzekering aan die aansluit aan uw behoeftes. Wij beiden een bestelautoverzekering aan met uitstekende voorwaarden en een voordelige premie.

BTW

Uw bestelauto verzekeren kan een fiscaal voordeel opleveren. U betaalt namelijk geen BTW over de maandpremie. Hierdoor zijn uw maandlast een stuk lager. De Lancyr bestelauto verzekering is al zeer voordelig en heeft de beste voorwaarden.
De belastingdienst heeft enkele regels opgesteld waar een voertuig aan moet voldoen om een bestelauto te mogen zijn. Deze regels zijn terug te vinden op de bestelauto verzekeren pagina.

Aanvullende verzekeringen

Wanneer u veel op de weg zit is het verstandig om te informeren naar de verschillende aanvullende verzekeringen. Een rechtsbijstand kan u enorm veel ontlasten tijdens een conflict waarbij uw bestelauto centraal staat. Daarnaast kan het u een hoop kosten besparen.
Heeft u soms een medepassagier in uw auto dan is het verstandig een inzittendenverzekering af te sluiten. Hiermee zorgt u er voor dat niet alleen u zelf, maar ook uw passagiers met een goed gevoel bij u in kunnen stappen.

Grijs kenteken

In de praktijk is het kenteken gewoon geel maar in de volksmond wordt een bestelauto grijs kenteken genoemd. Een bestelauto brengt andere risico’s met zich mee en daarom zijn daar ook aparte verzekeringen voor. De premie wordt dan bepaald aan de hand van het soort bestelauto en waar deze voor gebruikt gaat worden.

BTW teruggave

Over de zakelijke kilometers en andere uitgaven hoeft u als zzp’er geen belasting te betalen. Dit geldt dus ook voor uw verzekeringspremie. Maakt u privekilometers in uw besteauto? Dan zult u dit wel bij moeten houden en opgeven aan de belastingdienst. Over deze kilometers moet u namelijk wel belasting betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *