Tips om de loterij te winnen

Stiekem dromen we er allemaal van: het winnen van de jackpot. Helaas is het niet iets wat je kunt plannen of waar je zelf controle over hebt, anders zouden we allemaal al miljonair zijn geweest. Maar stel je eens voor dat je wel de loterij wint. We kunnen je geen garanties geven maar door de onderstaande tips op te volgen verhoog je de kans op het in de wacht slepen van de jackpot. Doe je voordeel met de tips en stuur ons vooral een berichtje wanneer je de jackpot wint!

Uit welke loterijen kun je kiezen?

Ten eerste kan de keuze voor een loterij een groot verschil maken. In 1434 vond de eerste loterij in Nederland plaats en sindsdien zijn er veel loterrerijnen bijgekomen. Een aantal bekende loterijen zijn: de staatsloterij, goedmaaktrekking, postcode loterij, loterij nummer en lotnummer. Elke loterij heeft verschillende trekkingen. Bij bepaalde loterijen wordt er maandelijks een trekking georganiseerd, terwijl sommige loterijen slechts een aantal keer per jaar een loterij organiseren. Zo organiseert de Staatsloterij vier trekkingen per jaar, namelijk de oudejaarstrekking, koningsdagtrekking, oranjetrekking en de gelukstrekking. Het grote voordeel van de staatsloterij is dat alle prijzen belastingvrij worden uitgekeerd. Eveneens is het uitkeringspercentage bij de Staatsloterij erg hoog: namelijk 70% van de verkochte loten wordt uitgekeerd. 

Tips en tricks

Er zijn een aantal tips en tricks die je kunt opvolgen om de kans op de jackpot te vergroten. Je vergroot de kans op winnen door telkens voor dezelfde cijfers te kiezen. Het is namelijk heel vervelend wanneer jouw cijfers het winnende lot vormen precies op de dag dat jij voor andere nummers hebt gekozen. Daarbij is het slim om op getallen te spelen die hoger liggen dan 31. Veel mensen gokken namelijk op de belangrijke data in hun leven, zoals hun geboortedatum. Een maand heeft maar 31 dagen en dus vergroot je de kans dat je als enige de jackpot wint en deze dus niet hoeft te delen met anderen. Daarbij raden we je aan om zoveel mogelijk voor verschillende cijfers te kiezen. Tot slot kan het slim zijn om samen met familie en vrienden te spelen, waarmee je de kans op winnen vergroot. Het is altijd leuker om samen te winnen, toch?  

Neem deel aan een loterij

Het moet wel leuk blijven. Daarom raden we aan om maar aan een loterij deel te nemen. Zo kun je makkelijker de resultaten bijhouden en blijf je gespannen bij de trekking. Wanneer je aan meerdere loterijen deelneemt, lopen de kosten al gauw op. Lees hier meer informatie over online loten kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *