Zakelijke autoverzekering

Zakelijke autoverzekering online afsluiten

Geld besparen met een zakelijke autoverzekering bij Lancyr

De zakelijke autoverzekering van Lancyr biedt u uitstekende voorwaarden tegen een lage premie. U kunt de verzekering direct online afsluiten. Dit noemen wij Execution only, zonder tussenkomst van een adviseur.

Maakt u zakelijke kilometers als ZZP’er of als DGA? Dan komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering. uw auto zakelijk verzekeren kan een financieel voordeel voor u opleveren. U betaalt namelijk geen BTW over de maandpremie.

Execution Only

Heb jij veel kennis of ervaring met financiële producten en geen behoefte aan advies? Dan kun je kiezen voor ‘execution only’. Dit betekent dat je, zonder hulp van een adviseur, een product afsluit. Een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben. Omdat een zakelijke autoverzekering een product met weinig risico is voeren wij hier execution only op uit.

Verschil zakelijke autoverzekering en particulier

Het verschil tussen uw zakelijke auto verzekeren of particulier zit in het berekenen van de BTW. U kunt er voor kiezen om geen BTW te betalen waardoor uw maandpremie lager uitvalt. Echter betekend dit ook dat uw schade exclusief BTW wordt uitbetaald.

Aanvullende verzekeringen

Heeft u wel eens iemand naast u in de auto zitten? Dan is het verstandig een inzittendenverzekering af te sluiten.  Daarnaast kunt u eens kijken naar een aansprakelijkheidsverzekering of een rechtsbijstandverzekering.

Een gedachte over “Zakelijke autoverzekering online afsluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *